28 Aralık 2008 Pazar

Bahar'lı günler


Şu gördünüz fotoğraf Bahar'ın doğduğu gün ilk 24 saatin sonunda çekildi. Ben ve Bilge uykusuzluktan ölüyoruz. Bu resme bakıp bakıp gülüyoruz çünkü tamamen bitik bir haldeyiz ! Şimdi kızımızın uyku düzeni biraz daha oturdu. Ama genelde sabah saat 05:00 civarında altını kirletip bazen zor uyuyabiliyor. Tıpkı bu sabah olduğu gibi :) Annesi beni uyandırmamış ama ben uyandığımda bebişimiz hala ağlıyordu ve Bilge artık direnişinin sınırlarındaydı. Altını açtık, bezini değiştirip kapattık ve sustu !
Bebekler de biraz bilgisayarlara benziyor. Hiç aklına gelmeyecek bir şey yapıyorsun ve sorun bir anda halloluyor.














Cuma günü bir haftasını dolduran bebeğimizle bir hayata artık daha da alıştık. Düzenin düzenliklik olduğu bu dönemde anneanne, babaanne, Deniz teyzesi, dedeleri, dayısı, yengesi özetle herkes yardımcı oluyor. Yoksa kendimizi toplarlamamız biraz zor olurdu.
Evet çok yoruluyoruz. Ama kızımız o kadar güzel ki ! Yok öyle demeyeyim. Çook çirkin çoook.
Hastanede bize ziyarete gelen tüm arkadaşlarımıza buradan nezaketleri için çook teşekkür ediyoruz.
Şimdi biraz toparlanma zamanı. Düzenimiz oturunca gene bekleriz.

I want to sleep a little so I will be writing here a summary of my comments. We are taking a look at to the first picture here and laughing a lot now. It has been taken after the first 24 hours of our baby's birth and both of us are about to crumble.
Now Bahar is sleeping better but there is still a chaotic life going on in our house. Because one day she sleeps in an 3 hours order. The other day she doesnot sleep especially at night. But in everycase she wakes up at 05:00 everyday and pees. So we chance her diaper and afterwards she doesnot sleep or wakes up in every hour.
Although I give all my support to Bilge, the mother is the source of food and softness. I am the ministry of the dirty works (You got the point I guess) ! So she gets tired much more than I do. Thanks god we got a great suport from our relatives. Incase it would be really hard for us to put ourselves together.
We thank to our every friend who kindly came to our visit at the hospital.
Now it is time to recover.
Afterwards we would like you to visit us again :D

3 yorum:

boncuk dedi ki...

AİLEMİZİN EN YENİ, EN GÜZEL,EN BEBEK,
BİREYİ.GÜZEL ANNENE NE GÜZEL BAKIYORSUN.EN ÇOK ONU TANIYORSUN DEĞİL Mİ?ÇÜNKÜ O DA SANA ÇOK GÜZEL BAKIYOR .İNCİ TANESİ ;SAĞLIKLI BÜYÜ.SENİ ÇOK SEVİYORUZ.

sebka dedi ki...

Analı babalı ve saglikli buyur umarim Bahar bebek. Adı gibi en guzel tomurcuklar onun yasaminda acar.
Sevgiler
Sebnem akgol kara

Adsız dedi ki...

amannnnn nerden buldunuz bu cikin kikzi yaaa:)))
herkese burdan soyluyorum cikin mikin anlamam kiz bizim ,ohlum Ege Poyraz a alicam ,simdilik cikin babasi Burak e benziyebilir ama 15-20 gune kadar guzel annesi Bilgeye benzeyecek yani kiz bizim herkez ayagini denk alsin :))
Hos geldin kuzum hosgeldin tombul kizim iyiki geldin Allah seni anne babana ,anne ve babanida sana bagislasin bahtinda tahtinda hep guzel oslun canim benim