19 Ocak 2009 Pazartesi

Bahar 1 aylık oldu (Bahar is now 1 month old)



Tatlı kızımız birinci ayını doldurdu. Bu arada 4095 g ağırlığa ulaşan kızım bugün hastaneye kontrole gitti ve Allah şükür tüm testlerinden sapa sağlam çıktı. Bizde hem bu güzel haberleri hem de doldurduğu birinci ayını kutlamakiçin ona harika bir muzlu çikolatalı pasta alıp onun yerine yedik !

Bir insan yanlızca bir ay içerisinde bu kadar değişip anne ve baba olabilir. Sanki ailemizin iki kişilik hali hiç olmamış gibiyiz. Herşeyimiz ve tüm odak noktamız biricik kızımız. Dileriz birinci yaşını da, mezuniyetlerini de ve evlenip mutlu olduğunu da Allah bize gösterir.
Bizce hayattaki en büyük ödül bunları görmek olacaktır.

Hayattaki tek dileğimiz senin mutlu olman.
Biricik kızım seni çok seviyoruz.

Annen ve baban

Our sweetheart has lived her first month fully in her life. She now weights 4095 g. She went to the hospital today with her momy and grandmother for the usual check ups and thanks god that everything is fine with her. So to celebrate these good news and her first month we bought a nice banana-chocolate cake and ate it for her :) ! I think we had a great change in our life for this last month and became a mother and father ! İt's like we have never been a family of two but three. Our all focus is on her now. We hope we see her first age, her graduations, her marriage and her neverending happiness. The biggest reward for us will be to see these.
Our only wish in our life is your happiness.
Our only daughter, we love you too much.
Your mother and father.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili yavrularım ve minik kelebeğim;rüya gibi geçen bir ay...Ne kadar mutluyum anlatamam,minik kuşumun her gün gelişmesini görmek adım adım onu izleyebilmek ne büyük mutluluk...ALLAHA ŞÜKREDİYORUM ve uzun,uzun sağlıklı,mutlu ömürler diliyorum sizlere.Doğum ayın kutlu olsun minik kuşum,nice güzel aylar ve yıllara.Çok da güzelsin,belli ki çok da akıllı olacaksın(annen ve baban gibi)Gül yanaklarından öpüyorum...

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Merhaba, 1. ayınız kutlu olsun. Nice aylara inşallah!