21 Ocak 2009 Çarşamba

Annelik...Minik kuşum ve ben...

Daha dün gibi aklımda varlığından haberdar olduğum gün...Büyük bir süpriz yaşatmıştın,ama tüm gelişimin süresince senin neye benzeyeceğini,nasıl büyüyeceğini, senin için iyi bir anne olup olamayacağımı merak edip durdum. Ve o gün, seni kucağıma aldığımda tüm acılarımı unutup bana melek gibi dokunduğunda hayatım boyunca tadamayacağım duyguları yaşattın bana... Hayal meyal hatırlıyorum aslında o günü,biraz şaşkınlık, biraz yorgunluk;ama bir tek sen aklımdasın meleğim...
Doğumhaneden çıktığımda babamın bana nasıl özlemle sarıldığını ve Burak'ın ikimizi beraber görüp ağladığını hafızamdan silemem hiçbir zaman. Bize de bu duyguları sen yaşatacaksın kuzum umarım.
Şimdiyse seninle beraber 1 ayım geçti. Beraber geçirdiğimiz her günün,her dakikanın, uykusuz her gecemizin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Yorulsam da,bazen sıkılsam da,bana her bakışında Allah'a şükrediyorum senin gibi bir prensesi bana bahşettiği için. Anneliğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Annemin akşamları biraz geç geldiğimde bu kadar merak ettiğini, suratımı astığımda hemen neden üzüldüğümü anladığını, biraz hapşırsam neden bu kadar üstüme düştüğünü şimdi anlıyorum. Karşılık beklenmeden yapılan tek şey annelik...
İçim seni her gördüğümde öyle pırpır ediyor ki, hiçbir anını kaçırmak istemiyorum. Bizi hiçbirşey ayırmasın kuşum...Seni çok seviyorum. Uykulu, biraz sıkkın gözlerle sana baksam da bazen aldırma sakın,seninle herşey keyifli...

19 Ocak 2009 Pazartesi

Bahar 1 aylık oldu (Bahar is now 1 month old)



Tatlı kızımız birinci ayını doldurdu. Bu arada 4095 g ağırlığa ulaşan kızım bugün hastaneye kontrole gitti ve Allah şükür tüm testlerinden sapa sağlam çıktı. Bizde hem bu güzel haberleri hem de doldurduğu birinci ayını kutlamakiçin ona harika bir muzlu çikolatalı pasta alıp onun yerine yedik !

Bir insan yanlızca bir ay içerisinde bu kadar değişip anne ve baba olabilir. Sanki ailemizin iki kişilik hali hiç olmamış gibiyiz. Herşeyimiz ve tüm odak noktamız biricik kızımız. Dileriz birinci yaşını da, mezuniyetlerini de ve evlenip mutlu olduğunu da Allah bize gösterir.
Bizce hayattaki en büyük ödül bunları görmek olacaktır.

Hayattaki tek dileğimiz senin mutlu olman.
Biricik kızım seni çok seviyoruz.

Annen ve baban

Our sweetheart has lived her first month fully in her life. She now weights 4095 g. She went to the hospital today with her momy and grandmother for the usual check ups and thanks god that everything is fine with her. So to celebrate these good news and her first month we bought a nice banana-chocolate cake and ate it for her :) ! I think we had a great change in our life for this last month and became a mother and father ! İt's like we have never been a family of two but three. Our all focus is on her now. We hope we see her first age, her graduations, her marriage and her neverending happiness. The biggest reward for us will be to see these.
Our only wish in our life is your happiness.
Our only daughter, we love you too much.
Your mother and father.

11 Ocak 2009 Pazar

Sen hiç büyüme (You never grow up)



Canımın parçası kızım,

Büyüdüğünü izlemek çok keyifli olacak ama bir yandan da hiç büyümeni istemiyorum. Hep böyle çaresiz, etrafı keşfetmeye meraklı ama bir şey seçemeyen, mimikleriyle aslında bir şey anlatamayan ama son derece sevimli halinle kalmanı istiyorum. Üstündeki cennet kokusuyla, tombik yanaklarınla, bu ufacık halinle hep kollarımda kal ve ben seni ölünceye kadar hergün böyle seveyim.
Tabi ki imkansızı istiyorum.



İki deden de anneanen ve babaannen hatta nenen ve dayın senin için deli oluyorlar. Artık bizim evde tek konu sensin. Hele Levent dayının neredeyse hergün sırf seni görmek için bize gelmesi ve hevesle seni kucağına alması çok hoşuma gidiyor. İsmail deden seni incitmekten korkarak kucağına alıyor. Dinçer deden ise sana bayılıyor. Anneannen seni bir gün görmese özlüyor. Hepsinin bu duygularını gözlemlemek ve etrafında oluşan sevgi çemberini izlemek ise benim çok hoşuma gidiyor.


Gitgide büyüyorsun. Artık body'lerin yavaş yavaş küçülmeye başladı. Sanırım en geç bir aya bir üst bez numarasına geçeceğiz.

My daughter, the piece of my soul,

It is going to be a pleasure to watch you grow but on the other side I never want you to grow. Just remain like this;helpless, looking around with meaningless eyes, telling nothing with the mimics but extremely cute. I want you to stay in my arms forever with the perfume of heaven on your skin, pudgy cheeks, and little body so I can love you everytime.
But of course I am asking the impossible.

All of our parents are in love with you. All of our relatives are mad for you. There is a big cloud of love all around you protecting you from all the harm. It is so nice for me to watch people giving all their love to you.

You are growing up day by day. Your first clothes are getting smaller for you. I think at least in a mount we will be using size 2 diapers.